دیدبان؛ 20 اسفند 97، پایگاه خبری-تحلیلی دیدبان در گزارشی سوژه ای جنجالی را بررسی نمود [1]. همچنان رویه فعلی آپارات اعتراض اهالی رسانه نسبت به اشاعه فحشا و محتوای جنسی در این سایت را به همراه داشته است. حالا این هفته برگ دیگری از آپارات و حامیان خاصش رو شد.
احیای داعش
ژورنالیست سرشناس اصولگرا از تشکیل هسته های جدید داعش سخن گفت:
سلبریتی یا طلبه؟
طلبه ای به پشتوانه ممبرهای اکانت اینستاگرامی خود توانسته جنجالهایی به نام مبارزه با فساد، آقازاده ها و اشرافی گری ایجاد کند. شیوه افشاگری سید مهدی صدرالساداتی اخیراً اعتراضات تحلیلگران سیاست و رسانه را برانگیخته است. جالب آنجا که زرهی از جنس مصونیت قضایی محافظ اوست و این دقیقا مزیتی است که دیگر فعالان از آن محرومند. سید مهدی صدرالساداتی در گفتگوی تابستانه خود با تسنیم [2] کیفیت زره قضاییش را اینگونه توصیف نموده بود:
در شیراز چند دانشجو که از امام جمعه مرحوم شیراز سوالی درباره هزینه تبلیغات پرسیدند دادستان شخصاً آنها را محکوم کرد. برای من هم ممکن بود این اتفاق بیفتد اما یک دلیلش انتسابی است که میدانند و یکی هم قدرت رسانه. به هرحال من رسانهای در حد خودم دارم که دنبال میشد و اگر اتهامی به من بزنند افکار عمومی قانع نمیشود.
نامبرده، داماد آیت الله مدرسی یزدی یکی از فقهای سرشناس کشور است:
مزاحم تلفنی
ورود تکنولوژی در ایران با مصائب و حواشی گاه مضحکی همراه بوده است. یکی از کاربران بریده ای از تاریخچه مزاحم تلفنی را به اشتراک گذاشت:
نیوزلند؛ آزمون انصاف و انسانیت
امتناع رسانه های غربی از به کاربردن لفظ تروریستی حقیقت شعارهای پر طمطراقشان را به وضوح نشان داد:
مردم می پرسند
"مردم می پرسند" هشتگی بود که در توییتر مطالبه ای ملی را رقم زد:
کفن پوشان
فعالی توییتری دلالتهای کفن پوشی را مورد نقد و ارزیابی قرار داد:
چالش اکثریت
تندروها یا میانه روها؛ به نظر شما پاشنه در اصلاحات بر اراده کدام طیف می چرخد؟
یکی از محورهای اصلی توییتهای اصلاحطلبان مرور چند و چون ترور سعید حجاریان در سالروز این رخداد بود. در این میان کاربری توییتری، حجاریان را با طیف دیگری از اصلاحطلبان مقایسه کرد:
به نظر می رسد مقصود این روزنامه نگار اصلاحطلب، طعنه زدن به موسوی لاری وزیر کشور خاتمی بوده است. در مصاحبه ای جنجالی با روزنامه سازندگی منتشر شده در شماره ۲۶۱ روز دوشنبه ۱۰ دی ۱۳۹۷ مجتبی رحیمی، خبرنگار این روزنامه از موسوی لاری می پرسد:
برخی معتقدند جامعه مخاطب اصلاحطلبان به سمتی که آقای سعید حجاریان و طرفداران عقیده ایشان هستند، گرایش دارند. یعنی گذر از انتخابات و گذر از شکل اصلاحطلبی انتخاباتی؟
لاری درپاسخ جمله ای کوتاه خطاب به خبرنگار می دهد. وی می گوید: من این را قبول ندارم. آنها نگاه اکثریت نیستند.
لطائف هفته
در روزهای پایانی سال 97 مردم سرانجام وعده های دولت را با گوشت و پوست و استخوان لمس می کنند. طنزهای تلخی که در کاراکترهای محدود خود را نشان می دهند گواه صادقی بر شکست مفتضحانه جریان غربگراست:
[1] http://didban.ir/fa/news-details/44788/اشاعه-فحشا-در-آپارات؟
[2] https://www.tasnimnews.com/fa/news/1397/05/21/1799096/