دیدبان

ضرغامی خطاب به معاونت سیما تذکر داد؛ ایجاد کوچکترین بدبینی و بی‌اعتمادی مردم شریف بختیاری نسبت به فرزندان خدمتگزارشان در رسانه ملی قابل تحمل نیست

ضرغامی خطاب به معاونت سیما تذکر داد؛ ایجاد کوچکترین بدبینی و بی‌اعتمادی مردم شریف بختیاری نسبت به فرزندان خدمتگزارشان در رسانه ملی قابل تحمل نیست
دیدبان: رئیس رسانه ملی در پی ایجاد حواشی و اعتراضات نسبت به سریال سرزمین کهن ساخته کمال تبریزی، تذکراتی خطاب به معاونت سیما ابلاغ کرد:
**
جناب آقای دارابی 
معاونت محترم سیما 
با سلام؛ 
توضیحات ارائه شده توسط جنابعالی ملاحظه شد، همانگونه که گفته شده و انتظار داریم، سریال تاریخی «سرزمین کهن» مجموعه‌ای تاثیرگذار برای روشنگری و به تصویر کشیدن تاریخ انقلاب اسلامی است که حقانیت و اصالت انقلاب و ارزش‌های آن به ویژه مبارزات حق‌طلبانه و شجاعانه مردم و اقوام مختلف ایرانی در آن روایت می‌شود. 
به رغم شروع مناسب این مجموعه، با حمله هواپیماهای انگلیسی و شهادت ملارضای بختیاری که به روستا مهاجرت کرده است و تولد «قهرمان فیلم»، متاسفانه برابر دانستن نام خانوادگی بختیاری با قوم بختیاری در بعضی دیالوگ‌ها، ظرفیت برداشت‌های متفاوت از این نام خاص را به وجود آورده و موجب نگرانی و انتقاد هموطنان عزیز بختیاری ما شده است. 
توجه به این نگرانی امری ضروری است. باید اطلاع‌رسانی تصویری در مورد شخصیت قهرمان سریال که یک بختیاری اصیل است در دستور کار شبکه قرار گیرد. 
ضمنا در برنامه‌های تحلیل هفتگی این سریال؛ با دعوت از کارشناسان ذی‌ربط به ویژه در حوزه تاریخ پرافتخار قوم بختیاری، مردم کشورمان را با فداکاری‌ها و سلحشوری‌های آنان بیشتر آشنا کنید. 
مردم شریف بختیاری، انقلابی و شهید داده‌اند و در طول تاریخ به ویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی؛ هرگز دشمنان ملت به ویژه انگلیسی‌های تفرقه‌افکن نتوانسته‌اند کوچکترین واگرایی بین آنان و اسلام و ایران عزیز ایجاد کنند. 
ایجاد کوچکترین بدبینی و بی‌اعتمادی این عزیزان نسبت به فرزندان پرتلاش و خدمتگزارشان در رسانه ملی قابل تحمل نیست و باید از این رنجش‌خاطر به خداوند بزرگ پناه برد. 
سید عزت‌الله ضرغامی
 
*منبع: نسیم آنلاین

مرتبط‌ها

راه کاهش ظلم در خانواده افزایش حرمت پدر است

خروجی قرمز حمل سلاح آسان در ایران

خادمیاران رضوی: طلیعه‌ای نو از «آفتاب» فرهنگ شیعی

تحلیلهای رنگین برای عمامه خونین

سبکِ زندگی پرونده‌ساز!

تعداد بالای پرونده در قوه؛ آسیب اجتماعی یا اشکلات ساختاری؟