دیدبان

هدف ایسنا از انتشار اسامی جعلی حامیان وزیر علوم پیشنهادی روحانی چیست؟

هدف ایسنا از انتشار اسامی جعلی حامیان وزیر علوم پیشنهادی روحانی چیست؟
دیدباناین خبرگزاری در باز نشر خبر حمایت 2400 نفر از دانشگاهیان از میلی منفرد اسامی افرادی را که در ابتدا مدعی شده بود آنها بیانیه ای را در حمایت از میلی منفرد برای گرفتن رای اعتماد ازمجلس شورای اسلامی امضا کرده اند را حذف نمود و صرفا به انتشار متن بیانیه اکتفا کرد.

این بیانیه که مورد اعتراض جمع کثیری از دانشگاهیان کشور که بدون اطلاع آنها اسامی آنان در بیانیه مورد ادعای ایسنا آمده بود از سوی روسای مختلف دانشگاه های کشور و اعضای هیات علمی تکذیب شده است.

پیرو انتشار این لیست  تحت عنوان لیست اساتید حامی جعفر میلی‌منفرد وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری، جمع کثیری از اساتیدی که نامشان در این لیست گنجانده شده است، حمایت خود از میلی منفرد را به شدت تکذیب کرده و اعلام کردند که بدون اطلاع آنان، نامشان در این لیست درج شده است.

در همین زمینه احمد سیف رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد  اعلام کرد: در لیستی که تحت عنوان حامیان میلی‌منفرد در برخی رسانه‌ها منتشر شده، نام 156 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد نیز درج شده است، که پس از پرس و جو از این اعضای محترم علمی مشخص شد که آنان از این موضوع خبر نداشتند و حمایتشان از میلی‌منفرد کذب است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد گفت که در حال پیگیری اقدامات قانونی در این باره است.

همچنین دکتر عطایی قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین که نامش در لیست اساتید حامی جعفر میلی‌منفرد مندرج شده است نیز به خبرگزاری تسنیم گفت که هیچ اطلاعی از این موضوع نداشته است.

علاوه بر این سهراب کردرستمی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان نیز گفت که من به هیچ عنوان از این نامه اطلاعی نداشتم و نمیدانم چگونه نام من در این لیست درج شده است.

یاسین سعیدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد نیز اعلام کرد: نام 7 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد واحد شهرکرد در این لیست کذایی درج شده است که بنده با پرسش و جویی که از 7 عضو هیئت علمی دانشگاه داشتم، مشخص شد یک نفر از آنها به واحد کرمان منتقل شده و مابقی هم اعلام کردند که میلی‌منفرد را نمی‌شناسند و از وی حمایت نکرده‌اند.
عیسی ابراهیم زاده ، در خصوص اسامی اعضای هیئت علمی زاهدان که در لیست حامیان میلی‌منفرد مندرج شده، اعلام کرد که اسامی درج شده جعلی است و این افراد از موضوع اطلاعی نداشته‌اند.

حجت‌الاسلام حسین ابراهیمیان رئیس دانشگاه آزاد واحد بابل نیز اعلام کرد که در لیست منتشره توسط برخی رسانه‌ها به دروغ اعلام شده  که 39 نفر از اعضای هیئت علمی این دانشگاه از میلی منفرد حمایت کردند در حالی که این اعضای هیئت علمی تاکید می‌کنند که اصلا در جریان این موضوع نبوده اند و جالب اینجاست که حتی نام آقای فرزانه رئیس بسیج اساتید این دانشگاه هم در لیست موجود است که مواضع وی به طور کامل با مواضع میلی‌منفرد متفاوت است.

مظفری مسئول روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری نیز تاکید کرد: نام 16 عضو هیئت علمی این دانشگاه در لیست حامیان میلی‌منفرد به دروغ درج شده که با پرس و جوی ما از اعضا، هیچکدام اطلاعی نداشتند.

فیروزفر رئیس واحد زنجان نیز به تسنیم گفت تنها 2 نفر از اعضای هیئت علمی این دانشگاه در لیست بودند که علیرضا رحمانی که در این لیست از وی تحت عنوان عضو هیئت علمی نام برده شده اصلا عضو هیئت علمی نیست بلکه کارمند دبیرخانه هیئت علمی است.

سهراب رسولی رئیس دانشگاه آزاد واحد ارومیه هم که نام خودش در لیست درج شده بود، به طور کلی از موضوع این نامه ابراز بی‌اطلاعی کرد و گفت دکتر نجف پور که رئیس قبلی واحد بوده نیز در این لیست حضور دارد که وی و سایر اعضای هیئت علمی نیز اعلام کردند از موضوع اطلاعی نداشته اند.

ابوتراب علیرضایی مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد تهران جنوب نیز گفت: نام بنده هم در لیست حامیان میلی‌منفرد آمده است در حالی که من به هیچ عنوان از ماهیت این نامه اطلاعی ندارم و اعتقادی به وزیرپیشنهادی ندارم که بخواهم نامه حمایت از وی را امضا کنم.

 خلیل غفاری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز نیز در گفت‌وگویی با تسنیم با اشاره به انتشار نامه‌ای تحت عنوان نامه حمایت 2400 تن از اساتید دانشگاه‌های کشور از جعفر میلی‌منفرد وزیر پیشنهادی علوم در برخی خبرگزاری‌ها و رسانه‌ها، تأکید کرد: پس از بررسی این لیست متوجه شدیم که نام 126 تن از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد واحد الیگودرز نیز در آن درج شده است که پس از پیگیری‌های لازم و پرس‌وجو از این اساتید مشخص شد که هیچ‌کدام از آنان در جریان موضوع نبوده‌اند و از درج نام خود در این لیست اطلاع نداشتند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز خاطرنشان کرد: بنده بلافاصله به آن رسانه‌ای که این لیست را منتشر کرده بود تماس گرفتم و گفتم: چون به‌دروغ اسامی هیئت علمی دانشگاه ما را درج کرده‌اید، اگر برندارید از شما شکایت می‌کنم چه آنکه اسامی درج‌شده از واحد الیگودرز کذب محض است.

غفاری افزود: پس از بحثهای بسیار با این خبرگزاری، بالاخره اعلام کردند که این لیست را دفتر آقای میلی منفرد برای آن‌ها ارسال کرده است.

این لیست مورد ادعای ایسنا که واقعی بودن آن در هاله ای از ابهام و تردید قرار دارد موجب آن شد که قاسم جعفری عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات نیز به آن واکنش نشان دهد و بگوید  : قطعا نمایندگان اسیر جو سازی‌های رسانه‌ای نمی شوند و بر اساس تحقیقات خود به وزیری رای اعتماد یا عدم اعتماد می‌دهند و تصمیمی را می‌گیرند که احساس کنند صلاح مردم و نظام در آن بوده و بتوانند پاسخگوی  مردم و خداوند باشند.

عضو کمیسیون با اشاره به انتشار نامه‌ای در حمایت از وزیر پیشنهادی علوم توسط برخی رسانه‌ها و تکذیب برخی از امضاکنندگان آن گفت: اگر مستنداتی به دست نمایندگان مجلس برسد که افرادی خاص این کار را انجام داده‌اند قطعا این گونه رفتارها در رای نمایندگان مجلس تاثیرگذار خواهد بود.

جعفری افزود: اگر وزیری بخواهد گروه فشاری ایجاد کند یا از طریق کارچاق کن رای جمع کند، قطعا نظر مجلس درباره او منفی خواهد بود، زیرا کسی که هنوز کاری را بر عهده نگرفته به رفتارهای این چنینی دست می‌زند معلوم نیست بعد از مسئولیت چگونه رفتار خواهد کرد.

وی تاکید کرد: اگر معلوم شود وزیری خلاف قاعده کلی رفتار کرده  قطعا رفتار او بر رای نمایندگان تاثیر گذار خواهد بود.

گفتنی است که ایسنا این خط انتشار اخبار گسترده را در ایام فتنه 78 نیز دنبال کرده است و در حال حاضر هنوز مشخص نشده است که ایسنا با این کار چه هدفی را دنبال می نماید.


منبع: خبرنامه دانشجویان ایران

مرتبط‌ها

حضور 3 میلیون افغان در ایران

همسر دلخواه خود را دانلود کنید

دوئل مرگبار دو اراذل محله فلاح برای قدرت نمایی

تصاویر/ شاسی‌ بلند جدید آمریکایی

تصاویر/کاپیتان پرسپولیس باید اخراج می شد

آغاز برخورد با بدپوششی و کشف حجاب در تهران