دیدبان

ریشه های تاریخی محبوبیت «چلوکباب کوبیده»

ریشه های تاریخی محبوبیت «چلوکباب کوبیده»

دیدبان: به گزارش جوان‌آنلاین به نقل از روابط عمومی واطلاع رسانی موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران؛‌ در جدیدترین شماره ماهنامه الکترونیکی بهارستان سندی از  صورت اقلام مصرفی یک وعده طبخ کباب، "ناصرالدین شاه" را، در سفر به ییلاق "شهرستانک" منتشر شده است. از صورت اقلام مصرفی و مقایسه غذاهای وعده های دیگر دربار ناصری، با این وعده، چنین برمی آید که "چلوکباب" جایگاه مهمی در سفره دربار ناصری داشته است و برخلاف رسم معمول، که در هر وعده، غذاهای متنوعی تهیه می شده است، در این وعده، همراه با "چلوکباب"، احتمالاً فقط یک خورش تهیه شده است.سر تاریخی تغییرات "سبزه میدان" از دوران قاجار تاکنون و آلبومی از تصاویر تاریخی این محله قدیمی تهران در بخش به روایت تصویر به نمایش درآمده است. سندی از نامه نگاری جمشید آموزگار وزیر دارایی پهلوی دوم با شاه نیز در بخش یک سند منتشر شده و اطلاعاتی درباره شخصیت این وزیر و نظام اداری آن دوران را ارائه می دهد. مصاحبه با ژیلا ذره‌خاک، همسر شهید سرلشکر جواد فکوری از دیگر بخش های این ماهنامه الکترونیکی است. برای ورق زدن این مجله کافی است تا به آدرس الکترونیکی بروید.

www.iichs.ir

مرتبط‌ها

حضور 3 میلیون افغان در ایران

همسر دلخواه خود را دانلود کنید

دوئل مرگبار دو اراذل محله فلاح برای قدرت نمایی

تصاویر/ شاسی‌ بلند جدید آمریکایی

تصاویر/کاپیتان پرسپولیس باید اخراج می شد

آغاز برخورد با بدپوششی و کشف حجاب در تهران