دیدبان

درخواست کارگردان زن از رئیس‌جمهور

درخواست کارگردان زن از رئیس‌جمهور

به‌ گزارش دیدبان به نقل از تسنیم ، «نرگس آبیار» کارگردان «شیار ۱۴۳» که فیلمش سیمرغ بلورین سی و دومین جشنواره فیلم فجر از نگاه مردم را دریافت کرد، همزمان با اکران عمومی این فیلم در یادداشتی کوتاه، درخواستی را از رئیس جمهور مطرح کرد.
او که روز دوشنبه ۱۹ آبان ماه جاری همراه با گلاره عباسی بازیگر فیلمش از نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها در مصلّای تهران بازدید کرد، در غرفه یکی از پایگاه‌های خبری - تحلیلی حامی دولت یادداشتی خطاب به حجت‌الاسلام روحانی نوشت که قرار است مستقیماً در اختیار رئیس جمهور قرار گیرد.
آبیار در این یادداشت کوتاه نوشت: «یا لطیف. آقای روحانی رئیس جمهور عزیز؛ فیلم های مردمی و انسانی را در حوزه جنگ و دفاع مقدس یاری فرمایید - نرگس آبیار».
«شیار ۱۴۳» که اکران آن از روز گذشته به سرگروهی سینما آزادی تهران اکران آغاز شده، فیلمی در ژانر جنگی است که به موضوع مادران در دوران هشت سال دفاع مقدس می پردازد.
این فیلم در سی و دومین جشنواره فیلم فجر توانست سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه مردم، جایزه بهترین بازیگر زن و همچنین جایزه ویژه هیئت داوران بهترین کارگردانی را دریافت کند و نامزد بهترین فیلم، بهترین موسیقی، بهترین صدا و بهترین چهره پردازی شود.
«شیار ۱۴۳» همچنین موفق به دریافت جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران، جایزه بهترین بازیگر زن و دیپلم افتخار بهترین فیلمنامه و بهترین کارگردانی سیزدهمین جشنواره فیلم مقاومت شده و جایزه بهترین بازیگر زن هشتمین جشن منتقدان را نیز به خود اختصاص داد.
مراسم افتتاحیه اکران این فیلم که نامزد بهترین بازیگر زن جشنواره آسیا پاسیفیک شده و در جشنواره بوسان و جشنواره فیلم صلح نیز به نمایش درآمده است، اوایل هفته جاری با حضور ۱۴۳ مادر شهید و برخی مقامات لشکری و کشوری و جمعی از هنرمندان در برج میلاد برگزار شد.
مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای در تجلیل از «شیار ۱۴۳» فرمودند: «فیلم خیلی خوبی بود؛ هم از لحاظ داستان که یکی از کمبودهای اکنون سینماست و هم پیچ داستانی خوبی داشت که خوب هم باز می‌شود. هم از لحاظ کارگردانی و هم از لحاظ بازی سنگ تمام گذاشته شده، از لحاظ محتوا این فیلم ارزشی بود».

مرتبط‌ها

راه کاهش ظلم در خانواده افزایش حرمت پدر است

خروجی قرمز حمل سلاح آسان در ایران

خادمیاران رضوی: طلیعه‌ای نو از «آفتاب» فرهنگ شیعی

تحلیلهای رنگین برای عمامه خونین

سبکِ زندگی پرونده‌ساز!

تعداد بالای پرونده در قوه؛ آسیب اجتماعی یا اشکلات ساختاری؟