به گزارش دیدبان به نقل از شبکه خبر ، دکتر تکلوی، در جلسه بررسی وضع کشتار مرغ در استان اردبیل، افزود: برابر استاندارد بهداشت جهانی، دوره پرورش مرغ باید بین ۴۰ تا ۴۲ روز باشد که این دوره در ایران، بین ۵۵ تا ۶۰ روز است.
وی بیان کرد: بالا رفتن سن مرغ، زیان هایی از جمله پائین آمدن کیفیت لاشه، بالا رفتن چربی محوطه بطنی، کاهش ضریب تبدیل غذایی و ... دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی استان اردبیل، با بیان اینکه اگر زمان پرورش مرغ را به ۴۲ روز برسانیم، مصرف آنتی بیوتیک و هزینه های واکسیناسیون به کمترین حد می رسد، گفت: مصرف مرغ استاندارد و با کیفیت، به فرهنگ سازی در جامعه نیاز دارد و مردم باید از مزایای این گونه مرغ ها آگاه شوند.