دیدبان

احتمال ریاست متحصن مجلس ششم بر دانشگاه شهید بهشتی

احتمال ریاست متحصن مجلس ششم بر دانشگاه شهید بهشتی

به گزارش دیدبان به نقل از ندای انقلاب، در ادامه اقدامات خارج از اعتدال وزارت علوم دولت مدعی اعتدال در ماه های گذشته، برخی منابع موثق در این وزارتخانه از قطعی شدن انتصاب جواد اطاعت عضو مرکزیت حزب تعطیل شده کروبی(اعتماد ملی) و از امضا کنندگان نامه ننگین ۱۲۷ نماینده افراطی مجلس ششم به رهبر معظم انقلاب به عنوان رئیس دانشگاه شهید بهشتی خبر می دهند.

وزارت علوم در حالی تلاش می کند جواد اطاعت حامی فتنه ۸۸ و از متحصنین تندروی مجلس ششم را در راس این دانشگاه مهم قرار دهد که چند ماه پیش درسناریویی از سوی این وزارتخانه ابتدا وی با حکم محمد مهدی طهرانچی رئیس فعلی دانشگاه شهید بهشتی به عنوان سرپرست دانشکده علوم زمین منصوب و قرار شد پس از کاهش حساسیت ها نسبت به وی، او به عنوان رئیس دانشگاه مشغول به کار شود.
جواد اطاعت که سابقه همکاری با وزارت کشور دولت موسوم به اصلاحات را در سوابق اجرایی دارد، در مجلس ششم توانست به عنوان نماینده اصلاح طلب مردم داراب وارد مجلس شود.
تحرکات ساختارشکنانه جواد اطاعت زمانی به اوج می رسد که وی به همراه ۱۳۹ نفر از نمایندگان هم کیش خود در مجلس ششم- که نفرات اصلی آنها غالبا از اعضای مرکزیت احزاب منحله مشارکت و مجاهدین(انقلاب) بودند- در پروژه ضد امنیتی تحصن علیه نظارت استصوابی شورای نگهبان قانون اساسی شرکت و به همراه دوستانش مردم را دعوت به تحریم انتخابات مجلس هفتم کردند.
این چهره افراطی اصلاح طلب و حامی فتنه ۸۸ پیش از تحصن در مجلس ششم در نامه ای موهن و هتاکانه به همراه ۱۲۷ تن دیگر در سال ۸۱ به رهبر معظم انقلاب خواستار نوشیدن جام زهر توسط ایشان در موضوع هسته ای شدند.

چهره های ساختارشکن اصلاح طلب در بخش هایی از این نامه موهن که محتوایی جز وادادگی به بیرون و اهانت به درون نظام چیز دیگری نداشت، خطاب به رهبر انقلاب نوشته بودند:"اگر جام زهری باید نوشید قبل از آنکه کیان نظام و مهمتر از آن، استقلال و تمامیت ارضی کشور در مخاطره قرار گیرد باید نوشیده شود".

اطاعت سالها بعد از نگارش این نامه ننگین خطاب به رهبر معظم انقلاب توسط خود و دوستانش به جای عذرخواهی از ملت و رهبر انقلاب به خاطر این اقدام ساختار شکنانه، از این کار در یک برنامه تلویزیونی دفاع می کند و مدعی می شود:" ما آمدیم با احترام بسیار بالایی طی یک نامه ای مشکلات کشور را به رهبری انتقال دادیم و گفته ایم که اگر این مشکلات حل نشود خدای نخواسته ممکنه زمینه و فضایی ایجاد بشه که ما مجبور به خوردن جام زهر بشویم".
اطاعت که در آستانه انتخابات باشکوه ریاست جمهوری دهم عضو مرکزیت حزب تعطیل شده کروبی (اعتمادملی) بود، همچون کرباسجی و سایر دوستانش با عدم التزام تشکیلاتی، علی‌رغم معرفی کروبی به‌عنوان کاندیدای رسمی این حزب، با تغییر تاکتیکی موضع سیاسی اش جزء حامیان موسوی شد.
وی در جریان فتنه پس از انتخابات ۸۸ از فتنه گران حمایت کرد و حتی ۷ ماه پس از فتنه با حضور در برنامه "رو به فردا" با نسبت دادن مطالب غیرواقعی به نظام، بازهم از فتنه گران حمایت کرد.
عضو مرکزیت بنیاد محمد خاتمی موسوم به "باران" در جریان ثبت نام فله ای شماری از اصلاح طلبان در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری به عنوان یکی از آنان ثبت نام کرد اما پس از ثبت نام هاشمی رفسنجانی به نفع وی انصراف داد.
حال باید منتظر ماند و دید که آیا سناریوی وزارت علوم برای ریاست یک عنصر افراطی سیاسی بر یکی از مهم ترین دانشگاه های دولتی کشور عملی می شود یا خیر؟

مرتبط‌ها

بیشترین سقوط ارزش سهام وال استریت در یک روز

دولت آمریکا به کشتن شهروندان ایرانی افتخار می‌کند

مقابله با کرونا از منظر حکمرانی (1)

آمریکا برای آزادی مزدور اسرائیلی، دست به تهدید و ارعاب زد

افشای نام‌های جدید از شاهزادگان بازداشت‌شده

استیصال رسانه‌ای ائتلاف در یمن