دیدبان

تردید در عقب‌نشینی آمریکا از سوریه

تردید در عقب‌نشینی آمریکا از سوریه

دیدبان؛به نقل از پایگاه خبری العهد لبنان، خبرهای رسیده از تحرکات نظامی نیروهای اشغالگر آمریکایی در استان دیرالزور سوریه تردیدهایی را در خصوص جدیت اظهارات مطرح شده در خصوص عقب‌نشینی این کشور از خاک سوریه مطرح کرده است. گفته می‌شود ائتلاف بین المللی به فرماندهی آمریکا بیانیه‌ای را به یگان‌های کرد ابلاغ کرده با این مضمون که نیروهای آمریکایی برای طولانی‌مدت در این منطقه باقی خواهد ماند تا زمانی که گروه تروریستی داعش ریشه‌کن شود.

سایت‌های الکترونیک وابسته به گروه‌های مسلح به نقل از برخی منابع تاکید می‌کنند که ستون‌های نظامی بزرگ آمریکایی از شمال عراق وارد استان الحسکه شده‌اند. این تحرکات همزمان با بروز اخباری در خصوص تلاش آمریکا برای تاسیس یک پایگاه نظامی جدید در حومه شرقی دیرالزور انجام می‌شود.

این منابع تاکید دارند که ویلیام روباک فرستاده آمریکا در ائتلاف بین‌المللی، سه روز پیش نشستی را با شخصیت‌های مطرح عشایر در دیرالزور (واقع در مناطق تحت کنترل نیروهای دموکراتیک سوریه) داشته و به آنها اطلاع داده است که نیروهای آمریکایی تا زمان تحقق راه‌ حل سیاسی در این منطقه باقی خواهند ماند.

در این نشست که در منطقه العزبة برگزار شد، روباک به شخصیت‌های مطرح عشایر تأکید کرده است که آمریکا در طولانی مدت در این منطقه باقی خواهد ماند و تا زمانی که راه حل سیاسی در سوریه محقق نشده، آن را ترک نخواهد کرد.

روباک همچنین به نیروهای قسد و فرماندهی شوراهای نظامی و غیر نظامی دیرالزور تاکید کرده که قبل از ریشه کن شدن داعش و رسیدن به راه حل سیاسی، آمریکا از این مناطق خارج نخواهد شد.

در همین رابطه مولود چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه 2 روز پیش با مایک پامپئو همتای آمریکایی خود در خصوص روند عقب نشینی نیروهای آمریکایی از سوریه به صورت تلفنی صحبت کرد. این خبر را خبرگزاری رویترز به نقل از یک منبع آگاه در وزارت خارجه ترکیه اعلام کرده است.

همچنین ریچارد گرینیل سفیر آمریکا در برلین در اظهاراتی که رسانه‌های خبری عرب زبان حامی عناصر مسلح سوری آن را منتشر کردند، در خصوص عقب‌نشینی آمریکا از سوریه گفت: پایگاه‌های آمریکایی در منطقه مستقر هستند و در زمان نیاز تحرکات آمریکایی‌ها از آنها انجام خواهد شد.

مرتبط‌ها

احمد دستمالچیان، کاردار پیشین ایران در عربستان

فادی جونی فعال فضای مجازی درباره آمار متبلایان به کرونا

آیا حملات اخیر آمریکا به عراق، غیر عادی و غیرقابل پیش‌بینی بود؟

دلیل اصلی کاهش مشارکت در  انتخابات مشکلات معیشتی بود نه کرونا

کاهش قیمت نفت بیشتر از همه ضرر عربستان و روسیه است نه ایران

توسعه‌طلبی‌های «اِسپارت خلیج فارس»