دیدبان

ترامپ در سیبل انتقاد هم‌حزبی‌هایش؛ بوش: ناسیونالیسم سفید لکه ننگ اعتبار آمریکاست

ترامپ در سیبل انتقاد هم‌حزبی‌هایش؛ بوش: ناسیونالیسم سفید لکه ننگ اعتبار آمریکاست

به گزارش دیدبان به نقل از دویچه‌وله، مدتی است که دیگر انتقاد از سیاست‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا مختص دموکرات‌ها نیست بلکه هم حزبی‌های او در میان جمهوری‌خواهان نیز نسبت به سیاست‌های او با دیدی انتقادی نگاه می‌کنند.

در تازه‌ترین این انتقادها، «جرج دبلیو بوش» رئیس‌جمهور اسبق از حزب جمهور‌ی‌خواه که اتفاقا به تندروی متهم بود، بدون نام بردن از ترامپ از سیاست‌های او انتقاد کرده است.

جرج بوش روز پنج‌شنبه در نیویورک علیه سیاست مبتنی بر «ترور روانی و پیش‌داوری» سخن گفت و تاکید کرد که چنین سیاستی به خشونت و تحجرگرایی منجر می‌شود.

بوش گفت: «به نظر می‌رسد تعصب کور در حال ظهور است. سیاست ما در مقابل تئوری توطئه و دروغ‌پراکنی‌های مستمر آسیب‌پذیر است.»

او همچنین تاکید کرد که هویت آمریکایی با «جغرافیا، تعلقات دینی، خون یا خاک» تعریف نمی‌شود.

بوش ادامه داد: «این بدان معناست که تعصب کور و ناسیونالیسم سفید در هر صورتی یک لکه ننگ برای اعتبار آمریکاست.»

رئیس‌جمهور اسبق آمریکا همچنین به نقش مهم مهاجران در آمریکا اشاره و نیز بر اهمیت تجارت جهانی تاکید کرد. ترامپ در هردوی این موضوعات روشی تند و انتقادی و مبتنی بر تغییر گسترده در سیاست پیشینیان خود اتخاذ کرده است.

«باراک اوباما» رئیس‌جمهور پیش از ترامپ نیز در یک کمپین انتخاباتی در نیوجرسی علیه «سیاست مبتنی بر تفرقه» سخنرانی کرد. او خطاب به مخاطبینش گفت: «شما (با انتخابتان) این پیام را به این کشور و به دنیا خواهید داد که ما سیاست مبتنی بر تفرقه و هراس را پس می‌زنیم، که ما به سیاستی خوشامد می‌گوییم که در آن همه به شمار بیایند و سهیم باشند.»

در سال جاری میلادی دو انتخابات برای فرمانداری نیوجرسی و ویرجینیا و نیز انتخاباتی برای یک کرسی سنا در آلاباما برگزار می‌شود. اینها همه پیش‌زمینه‌ای است برای انتخابات پارلمانی سال آینده میلادی که در آن تکلیف ۴۳۵ کرسی مجلس قانون‌گذاری و نیز ۳۳ کرسی سنا مشخص خواهد شد. در حال حاضر جمهوری‌خواهان در هردو مجلس اکثریت را دارا هستند.

مرتبط‌ها

احمد دستمالچیان، کاردار پیشین ایران در عربستان

فادی جونی فعال فضای مجازی درباره آمار متبلایان به کرونا

آیا حملات اخیر آمریکا به عراق، غیر عادی و غیرقابل پیش‌بینی بود؟

دلیل اصلی کاهش مشارکت در  انتخابات مشکلات معیشتی بود نه کرونا

کاهش قیمت نفت بیشتر از همه ضرر عربستان و روسیه است نه ایران

توسعه‌طلبی‌های «اِسپارت خلیج فارس»