دیدبان

جزئیات انتخابات هیأت رئیسه شورای شهر

جزئیات انتخابات هیأت رئیسه شورای شهر

به گزارش دیدبان به نقل از فارس ، رضا تقی‌پور پس از پایان یکصد و هفتاد و هشتمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران اظهارداشت: در این جلسه بابک نگاهداری رئیس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهرداری تهران گزارشی را از این مرکز ارائه کرد.

وی تصریح کرد: با توجه به پیشه گیری مسائل که به صورت روزمره با آن روبرو هستیم قطعاً تصمیمات درست و منطقی و البته کارشناسی شده می‌تواند ما را به اهداف مد نظر برساند و به همین جهت مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهرداری تهران یکی از مراکز مهم مدیریت شهری محسوب می‌شود.

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران گفت: مرکز مطالعات شهرداری تهران از قدیمی‌ترین نهادهایی است که در شهرداری ایجاد شده است.

وی گفت: متاسفانه در مقاطعی مرکز در مسیر خود قرار نگرفته بود اما در این دوره تصمیم گرفته شد که این مرکز در مسیر اصلی خود و پرداختن به مطالعات کاربردی و پیگیری طرح‌ها قرار بگیرد و به همین منظور طرح‌ها و پروژه‌ها کلان مدیریت شهری چه برای حال و چه برای آینده در این مرکز مورد مطالعه و بررسی قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: طی دو سال گذشته این مرکز توانسته تعامل خوبی را با مدیریت شهری و هدایت موضوعات مختلف دنبال کند.

تقی‌پور افزود: در پایان گزارش رئیس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهرداری تهران، ۱۵ نفر از اعضای شورای شهر تهران نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص این مرکز مطرح نمودند.

عضو شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: از جمع‌بندی نظرات اعضاء می‌توان به چند موضوع از جمله از عدم پرداخت مرکز مطالعات به پروژه‌ها و همچنین ایجاد سامانه یکپارچه برای ثبت و ضبط نتایج تحقیقات اشاره کرد.

وی گفت: اعضای شورای شهر تهران اعتقاد دارند که نتایج تحقیقات و مطالعات بایستی در یک سامانه‌ای ثبت و ضبط شود و این اطلاعات در اختیار نهادهای شهری در سایر استان‌ها و سازمان‌های دولتی قرار بگیرد.

وی همچنین گفت: نهایتاً در این جلسه قرار شد که مرکز مطالعات تعامل بیشتری را با مدیریت شهری (شورای شهر و شهرداری تهران) داشته باشد ضمن اینکه پیشنهاد شد اعتبار تحقیقاتی در اختیار اعضای شورا و کمیسیون‌ها قرار بگیرد تا این اعتبار جهت کارهای سفارشی برای پروژه‌های شهری در اختیار مرکز مطالعات قرار بگیرد.

سخنگوی شورای شهر تهران گفت: عمده وقت جلسه امروز به ارائه گزارش رئیس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهرداری تهران اختصاص پیدا کرد ضمن اینکه در ادامه این جلسه نمایشگاه فن بازار مرکز مطالعات اشاره شد.

تقی‌پور گفت: نمایشگاه فن‌بازار مرکز مطالعات امسال در مردادماه برگزار شد و نقش مهم و اساسی را در شناسایی نیازهای سازمان‌های مختلف و معرفی آنها به مراکز علمی ، تحقیقاتی و فناوری و بالعکس آن داشته است.

وی در ادامه با بیان اینکه در طی ۱۰، ۱۲ سال گذشته رشد علمی کشور ۱۱ برابر سایر کشورها شده است، گفت: خوشبختانه کشور ما در مسیر توسعه قرار گرفته است و این می‌تواند در همه ابعاد برای ما مؤثر باشد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران سپس به دستورات بعدی جلسه امروز شورای شهر تهران اشاره کرد و گفت: بررسی اعتراض فرمانداری به متن مصوبه شورای اسلامی شهر تهران در خصوص اساسنامه نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب موضوعی دیگری بود که در جلسه امروز بررسی و با رأی اعضای شورای شهر تهران پاسخ مدنظر تهیه و به فرمانداری ارسال خواهد شد.

تقی‌پور بیان داشت: در ادامه یکصد و هفتاد و هشتمین جلسه شورای شهر تهران، بررسی ۸ مورد اعتراض مالکین به آرای صادره در کمیسیون بدوی باغات در دستور کار اعضا قرار گرفت.

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران در ادامه گفت: چنانچه مکانیزم لازم در سازوکاری برای مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهرداری تهران فراهم شود، می‌توان از ظرفیت این مجموعه برای پیگیری کارهای مطالعاتی و پروژه‌ای شهری به نحو مطلوب‌تری استفاده کرد.

تقی‌پور در ادامه در خصوص انتخابات هیأت رئیسه شورای شهر تهران گفت: انتخابات هیأت رئیسه شورا سالانه و قبل از ۱۲ شهریور برگزار خواهد شد و انتخابات هیأت رئیسه شورای شهر تهران در سومین سال از فعالیت شورای چهارم نیز در دهم شهریور و با حضور خبرنگاران برگزار می‌شود.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا شما در این دوره کاندیدای سخنگویی شورای شهر تهران خواهید شد یا خیر، گفت: بنده کاندید نیستم، اما اگر نظر جمع بر این قرار گیرد که در این مسئولیت حاضر شوم، به طور قطع آن را خواهم پذیرفت.

عضو شورای اسلامی شهر تهران عنوان کرد: بنده طی مسئولیتم به عنوان سخنگوی شورای شهر تهران بارها و بارها به این موضوع تأکید کرده‌ام که نبایستی نگاه به شورا سیاسی باشد و بنابراین من نقش فراکسیونها و جناح‌ها را در این موضوع کمتر می‌بینم و خوشبختانه در مورد بررسی طرح‌ها و لوایح در صحن شورا نیز به این موضوع رسیده‌ایم.

تقی‌پور در خصوص اسامی کاندیداهای اصولگرایان در سومین سال از فعالیت شورای چهارم گفت: بنده اطلاع دقیقی از این اسامی ندارم و هنوز اصولگرایان به جمع‌بندی در این زمینه نرسیده‌اند.

عضو شورای اسلامی شهر تهران در خصوص برنامه‌ریزی هیأت رئیسه شورای شهر تهران جهت بررسی انتخاباتی سالم و بدون شائبه گفت: قطعاً ورود افراد به صحن علنی شورای شهر تهران از طریق حراست و مدیریت جلسات پیگیری و دنبال می‌شود تا شائبه‌ای در خصوص برگزاری انتخابات ایجاد نشود.

تقی‌پور اضافه کرد: اینکه برخی‌ها اذعان می‌کنند که آرای شورا از بیرون از شورا مشخص می‌شود، توهین به شورا است.

وی در ادامه در خصوص اظهارنظر یکی از اعضای شورای شهر تهران مبنی بر تحقیق و تفحص از سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران گفت: ما همیشه این توصیه را به همکاران خود داشته‌ایم و الان نیز از رسانه‌ها درخواست می‌کنیم که تا بحث‌های این‌چنینی در مسیر کارشناسی قرار نگرفته است از رسانه‌ای کردن آن بپرهیزیم، چرا که تحقیق و تفحص از سازمان یا نهادی روال خود را دارد و اگر اعضا درخواست دارند بایستی در مسیر شورا پیگیری و بعد از رسیدن به حدنصاب، اجرا شود.

تقی‌پور گفت: هر ۳۱ عضو شورای شهر تهران می‌توانند نظرات و پیشنهادات خود را بیان کنند، اما بیان برخی از مسائل و موضوعات باعث تشویش اذهان عمومی می‌شود و این به صلاح شهر و شهروندان نیست.

وی ادامه داد: املاکی که عنوان شده که فاقد سند رسمی هستند مربوط به سال‌های گذشته است و باید در این خصوص مطالعات دقیقی صورت گیرد.

وی در ادامه در خصوص حسابرس شورای شهر تهران گفت: ما برای شهرداری و حسابرسی از سازمان‌های مختلف، از حسابرس‌های خبره و معتمد استفاده می‌کنیم که این افراد از طریق کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران به اعضا معرفی و درنهایت انتخاب می‌شوند و گزارش این حسابرس‌ها تا به امروز ملاک عمل شورای شهر تهران بوده است و اگر در این فرایند اشکالاتی است، بایستی قانون مربوطه را اصلاح کنیم، چرا که نمی‌توانیم تفسیر سلیقه‌ای از قانون داشته باشیم.

وی همچنین با اشاره به تقویت رویکرد اجتماعی مدیریت شهری در سال‌های اخیر گفت: در حال حاضر مدیریت شهری به دنبال ارتقاء جایگاه فرهنگی و اجتماعی و افزایش کیفیت زندگی شهروندان است و در این مسیر گام‌های مؤثری را برداشته است.

تقی‌پور گفت: در حال حاضر تعداد افرادی که بایستی تحت پوشش نهادهای حمایتی و دولتی قرار گیرند زیاد است که البته در این مسیر، شهرداری تهران همکاری‌هایی را با نهادهای حمایتی داشته است اما بایستی مرز این همکاری‌ها مشخص شود.

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر شهرداری تهران در حوزه اجتماعی گام‌هایی را برداشته است که از جمله آن می‌توان به گرم‌خانه‌ها، مراکز بازپروری و ترک اعتیاد، سامانسراها و... اشاره کرد.

مرتبط‌ها

بیشترین سقوط ارزش سهام وال استریت در یک روز

دولت آمریکا به کشتن شهروندان ایرانی افتخار می‌کند

مقابله با کرونا از منظر حکمرانی (1)

آمریکا برای آزادی مزدور اسرائیلی، دست به تهدید و ارعاب زد

افشای نام‌های جدید از شاهزادگان بازداشت‌شده

استیصال رسانه‌ای ائتلاف در یمن