دیدبان: روحانی رئیس جمهور در جلسه اخیر با مشاوران خود از سخنان اخیر زیبا کلام و شیرزاد در مورد مساله هسته ای ابراز نارضایتی کرده و آن را اشتباه فاحشی در آستانه مذاکرات دانسته بود. شنیده شده که روحانی از مشاورین خود خواسته است اهداف جلسه شیرزاد و زیبا کلام را بررسی و عوامل آن را شناسایی کنند.
به گزارش افکارنیوز ، این در حالی است که چندی پیش احمد شیرزاد از نمایندگان اصلاحطلب مجلس ششم روز چهارشنبه در همایشی با موضوع بررسی صنعت هستهای در دانشگاه تهران گفته بود: هر فرد و هر دولتی که تصمیم گرفته جمهوری اسلامی ایران به سمت هستهای شدن برود، شاید تصمیم اشتباهی گرفته است. از این چاه (صنعت هستهای) آبی در نمیآید مگر اینکه برای برخی افراد نانی درآید. هیچکس در ایران نمیداند که ما به چه دلیلی به مسیر هستهای شدن پا گذاشته ایم و این امر دقیقا مانند ادامه جنگ بعد از آزادسازی خرمشهر بود در حالیکه برخی افراد شعارهایی مانند راه قدس از کربلا میگذرد را بیان میکردند.
شیرزاد با بیان اینکه متاسفانه برخی افراد، خصوصا دلواپسان مسئله هستهای را به ناموس یا ایدئولوژی نظام تبدیل کردهاند، افزوده بود: وقتی چیزی به ناموس تبدیل شود، نمی توان برای آن چانهزنی کرد.
این نماینده اصلاحطلب مجلس ششم با بیان اینکه رآکتور اراک مضر است و کشور به هیچ دستاورد هستهای نرسیده است، میگوید: در زمینه هستهای، جمهوری اسلامی ایران نه منابع اولیه دارد و نه احاطه به علوم آن را.
همچنین صادق زیباکلام دیگر میهمان این نشست نیز در اظهارات خود با تاکید بر بی حاصل بودن انرژی هسته ای برای کشور گفته بود: من زمانی در یک جا گفتم هستهای چه گلی به سر ملت زده است و فقط به خاطر این مسئله برایمان پرونده درست شد. حکومت ۲ استدلال در رابطه با مسئله هستهای داشت. یکی از آنها این بود که میگفتند هستهای باعث پیشرفتهای علمی فراوانی میشود و استدلال دوم هم این بود که میگفتند هستهای باعث به وجود آمدن صنایع انبوهی در کشور خواهد شد. احمدینژاد هم در جایی گفت که مسئله هستهای ۲۵۰ صنعت به وجود میآورد بنابراین چون غربیها نمیتوانند پیشرفت ما را ببینند با ما مخالفت میکنند.
من بارها از اصولگرایان پرسیدم حداقل یکی از این ۲۵۰ صنعتی که هستهای به وجود میآورد بگویید؛ هیچ پیشرفت و نوآوری علمی در رابطه با مسئله هستهای نه تنها در ایران بلکه در هیچ کشوری وجود ندارد.فعالیتهای هستهای دست کم از سال ۸۲ به این سو خیلی شیره گلوسوزی برای مملکت نبوده است، نه از نظر پیشرفت علمی خیلی خبری بوده و نه از لحاظ اقتصادی و چه بسا با مطالبی که مطرح شد به ضرر ما بوده است.
گفتنی است این سخنان شیرزاد و زیبا کلام با انتقادات جدی اصولگرایان مواجه شد و حسین شریعتمداری در روزنامه کیهان نوشت: درشتنمایی ریزها» و گندهگویی درباره «کوچک»ها یکی از شگردهای شناخته شده عملیات روانی است و کاربرد آن هنگامی است که دشمن در طرف مقابل و در میدان حریف، هیچ شخص، گروه، حزب و یا جمعیت قابل اعتناء و ریشهداری را با اهداف خود همسو نمییابد تا خواسته تحمیلی خود را، خواسته بخشی از مردم در کشور حریف معرفی کند و از این طریق به آن مشروعیت! و مقبولیت! ببخشد.
شگرد «درشت نمایی ریزها» دقیقاً در این نقطه به کار گرفته میشود و دشمن با بهرهگیری از رسانههایی که در اختیار دارد - چه داخلی و چه خارجی- به بزرگنمایی افراد فریبخورده و یا خدای نخواسته خریداری شدهای میپردازد که به هر علت آنها را شکار کرده است و تلاش میکند از «کاه» آنها «کوه» بسازد. بدیهی است که واقعیت «کوچک» این «گندهگویی»ها از نگاه مردم پنهان نیست ولی دشمن از به کارگیری شگرد یادشده دو هدف مشخص را دنبال میکند، اول؛ پمپاژ این «توهم» در داخل که قاطبه ملت نسبت به فلان گزینه مورد نظر نظام، نگاه یکسان ندارند! این مأموریت را برخی از رسانههای داخلی برعهده میگیرند و دوم؛ توجیه مردم خود که قرار است هزینه دشمنی با کشور حریف از کیسه آنان پرداخت شود. این وظیفه را رسانهها و مقامات رسمی دشمن دنبال میکنند و ...