دیدبان

تنظیم رژیم غذایی بعد ماه رمضان

تنظیم رژیم غذایی بعد ماه رمضان

به گزارش دیدبان به نقل از ایسنا ، مریم شیرمستی کارشناس تغذیه، با اشاره به استراحت دستگاه گوارش در ایام ماه مبارک رمضان، یادآوری کرد: در مدت روزه داری بسیاری از عادت‌های غذایی نادرست مانند ناخنک زدن و استفاده از تنقلات کنار گذاشته می شود و دستگاه گوارش در حالت نیمه استراحت قرار دارد.
وی سم زدایی از بدن، فعالیت مناسب کبد و دور شدن از کبد چرب را از دیگر مزایای رژیم غذایی مناسب در ماه رمضان خواند و تاکید کرد: در ماه رمضان سوخت و ساز بدن نیز کمی پایین می‌آید و استفاده از غذاهای مصنوعی و پرچرب نیز کمتر می شود.
به گفته این کارشناس تغذیه بعد از ماه رمضان که وعده‌های غذایی صبحانه و نهار آزاد می شود، چنانچه غذاهای سنگین و پرچرب استفاده شود شاهد اضافه وزن خواهیم بود.
شیرمستی معتقد است: پرخوری بلافاصله بعد از ماه رمضان علاوه بر اینکه امکان افزایش اسیداوریک و کلسترول را فراهم می‌کند، می تواند منجر به سوء هاضمه و آسیب دستگاه گوارش شود.
وی توصیه کرد: شیوه صحیح عادات غذایی ماه رمضان حداقل تا یک هفته بعد از پایان این ماه ادامه داشته باشد.
این کارشناس تغذیه ادامه داد: اگر قرار است میان وعده ها به عادات غذایی اضافه شود بهتر است میان وعده‌های سبک از جمله میوه و سبزیجات باشد و در طی روز نیز از آب و مایعات بیشتر از غذا استفاده شود.
وی یادآوری کرد: بهتر است برای وعده‌های نهار در اولین روزهای بعد از ماه رمضان از غذاهای سبک و کم حجم و کم چرب مانند مرغ و ماهی، غذاهای آب پز و سبزیجات پخته استفاده شود تا دستگاه گوارش کم کم به شرایط جدید عادت کند.
شیرمستی دل درد، نفخ و سوءهاضمه را از پیامدهای مصرف غذاهای سنگین بلافاصله بعد از ماه رمضان دانست و افزود: پرخوری در این مدت می تواند چاقی و اضافه وزن را در پی داشته باشد.

مرتبط‌ها

حضور 3 میلیون افغان در ایران

همسر دلخواه خود را دانلود کنید

دوئل مرگبار دو اراذل محله فلاح برای قدرت نمایی

تصاویر/ شاسی‌ بلند جدید آمریکایی

تصاویر/کاپیتان پرسپولیس باید اخراج می شد

آغاز برخورد با بدپوششی و کشف حجاب در تهران